#AMiNoMenganyen set de rodatge

#AMiNoMenganyen és una campanya de sensibilització que neix amb l’objectiu de despertar l’esperit crític i fomentar un ús responsable de la tecnologia, dels mitjans de comunicació i de les xarxes socials. Està dirigida fonamentalment als joves, tot i que el missatge vol interpel·lar a la ciutadania en general.

#AMiNoMenganyen neix a l’aixopluc d’eduCAC, el programa d’educació en comunicació del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, creat per tal de fomentar bons hàbits davant les noves formes de consum audiovisual i tecnològic. A eduCAC trobaràs recursos adreçats a la ciutadania en general i al professorat de primària i secundària.

eduCAC
#AMiNoMenganyen fake news
#AMiNoMenganyen famílies i pantalles
#AMiNoMenganyen professorat

#AMiNoMenganyen és l’eslògan d’aquesta campanya d’educació mediàtica i a la vegada l’etiqueta per identificar-la a les xarxes, però és sobretot un missatge que vol empoderar als joves i a la ciutadania quan es posa davant les pantalles. Perquè la tecnologia, tot i ser molt positiva i facilitar molts aspectes de la vida com la comunicació interpersonal i l’accés a la informació, també té un costat fosc que cal tenir present i que ens exigeix cada cop més una actitud crítica, proactiva i responsable.

#AMiNoMenganyen

En la campanya #AMiNoMenganyen han participat el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, l’Obra Social “la Caixa” i l’Escola Superior de Relacions Públiques de la Universitat de Barcelona, que s’han unit amb l’objectiu comú, sense ànim de lucre, de transmetre uns valors positius que contribueixin a millorar la societat.

#AMiNoMenganyen decoració 2