#AMiNoMenganyen identitat digital

El mòbil és la nostra finestra al món. Ens permet informar-nos, entretenir-nos, expressar-nos i, el millor de tot, relacionar-nos amb els altres. Ens permet comunicar-nos i socialitzar-nos i el que fem i mostrem a través del mòbil i les TIC s’ha convertit en un element molt important en la configuració de la nostra identitat.

Actualment el mòbil és un complement de la nostra vida i ens sembla inimaginable viure sense ell perquè, al cap i a la fi, no és només un aparell sinó que és tot allò que podem arribar fer amb ell. És l’epicentre de la nostra vida digital i, per tant, és important utilitzar-lo amb responsabilitat. En aquest sentit, desenvolupar un criteri propi sobre com i quan fem servir el mòbil és necessari perquè el nostre món digital no afecti de manera negativa el nostre dia a dia.

I és que el que fem, el que mostrem a les xarxes o el que diem a través de missatges forma part de qui som. Hem pensat mai què expliquem de nosaltres? Ens aturem a analitzar si el que mostrem és el que som? És important prendre consciència que l'ús que fem del mòbil pot influir en la nostra realitat i en la nostra manera d’actuar.

Vols saber-ne més sobre la identitat digital?

#AMiNoMenganyen mòbil, jo i els altres
#AMiNoMenganyen la meva finestra al món
#AMiNoMenganyen decoració 2